Facebook Pixel
Last Looks Blush Poskipuna

Last Looks Blush Poskipuna

Last Looks Blush Poskipuna

Ylellinen, monikäyttöinen tuote, jolla korostat niin poskipäitä kuin huulia.

Alkaen 32,00 €
SKU
834893010248
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Ylellinen, monikäyttöinen tuote, jolla korostat niin poskipäitä kuin huulia. Phyto-pigmentit antava luonnollisen kauniin sävyn samalla, kun glyseriini ja viinirypäleen siemenöljy kosteuttavat. Vegaaninen koostumus.

Muista valita haluamasi sävy alasvetovalikosta!

Juice Beauty Last Looks Cream Blush on ylellinen, kerrostettava voidemainen poskipuna, jolla korostat poskipäitä luonnollisesti. Tuotteessa yhdistyvät kasvipohjaiset Phyto-pigmentit ruususta ja violetista porkkanasta, sekä ikääntymistä vastaan taisteleva seerumiteknologia. Kermainen koostumus levittyy helposti, antaen terveen ja luonnollisen, kaikkia ihosävyjä kaunistavan sävyn poskille. Sisältää Juice Beautyn omaa, ainutlaatuista Moisture Blendiä (sis. glyseriiniä, viinirypäleen siemenöljyä ja fosfolopidejä) parantamaan ihon kosteutusta.

Hyödyt:

Kerrostettavissa ja sekoitettavissa myös toisiin sävyihin

Antaa säteilevän viimeistelyn poskille

Kosteuttava koostumus

Kasvipohjainen hyaluronihappo kohottaa juonteita

Voidaan käyttää myös huulille tuomaan sävyä

Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille – sinulle, joka haluat elinvoimaisen ilmeen ja luonnollista, kaunista hehkua kasvoillesi.

Lisätietoja
Tuotemerkki Juice Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Last Looks Blush Poskipuna
Arviosi