Facebook Pixel
XO Eeben - Rannekello

XO Eeben - Rannekello

XO Eeben - Rannekello

Aarni XO Eeben - Rannekello mallin pyöreä kellotaulu ja kaunis minimalistinen design kunnioittavat klassisia linjoja.

169,90 €
SKU
SKU-4942
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Aarni XO Eeben - Rannekello mallin pyöreä kellotaulu ja kaunis minimalistinen design kunnioittavat klassisia linjoja. Todellisen katseenvangitsijan tästä mallista tekevät kultaiset yksityiskohdat yhdistettynä ohueen koteloon. Malli sopii erinomaisesti miesten, että naisten ranteeseen.

Kellon sydämenä toimii tarkka sveitsiläinen Ronda-koneisto.  Puumateriaali on peräisin Eebenpuun tummista sydänosista. Eebenpuu on lähes mustan värinsä lisäksi hyvin tiivistä ja kestävää, minkä ansiosta se soveltuukin erinomaisesti rannekellojen valmistukseen. Arvostettua eebenpuuta on jo vuosituhansien ajan voitu löytää niin faaraoiden hauta-arkuista, kuin pianonkoskettimistakin.

Kaikki Aarni kellot toimitetaan tyylikkäässä lahjakotelossa.

Lisätietoja
Hinta 169,90 €
Tuotemerkki Aarni
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:XO Eeben - Rannekello
Arviosi