Facebook Pixel
Baby Elephant 100*80 cm lasten viltti

Baby Elephant 100*80 cm lasten viltti

Baby Elephant 100*80 cm lasten viltti

Little Lizzy Organic viltin ostaminen saa hyvälle mielelle, sillä peitot on valmistettu luomupuuvillasta, värit ovat myrkyttömiä ja peittoja valmistavalla tehtaalla kaikille työntekijöille maksetaan reilua palkkaa.

57,75 €
SKU
10
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Little Lizzy Organic viltin ostaminen saa hyvälle mielelle, sillä peitot on valmistettu luomupuuvillasta, värit ovat myrkyttömiä ja peittoja valmistavalla tehtaalla kaikille työntekijöille maksetaan reilua palkkaa. Vilteillä on GOTS ja OEKOTEX 100 sertifikaatti. Tätä ostosta on helppo rakastaa!

Elegantti ja kaunis viltti on sopiva lapsille ja aikuisille. Kaksivärinen viltti on toiselta puolelta pohjaväriltään ylellinen vaaleanharmaa, ja sitä koristavat suuret valkoiset elefantit. Toisella puolella värit ovat toisinpäin. Reunus on tummanharmaa. Kaksivärisyytensä ansiosta viltti on helppo yhdistää erilaisiin sisustuksiin, ja se on myös kaunis sisustuselementti.

Upea viltti on ihana lahja sekä vanhemmalle että lapselle. Siihen on hyvä kietoutua yksin tai ystävän kanssa ja se näyttää kauniilta sohvalla.

Koko: 100 x 80 cm
Materiaali: Ekologinen puuvilla

Lisätietoja
Hinta 57,75 €
Tuotemerkki Little Lizzy Organic
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Baby Elephant 100*80 cm lasten viltti
Arviosi

Pesuohje: konepesu 30 astetta, voi kuivata kuivausrummussa, ei saa valkaista