Facebook Pixel
Ignight Stimulaatioliukuvoide

Ignight Stimulaatioliukuvoide

Ignight Stimulaatioliukuvoide

Wet Stuff Ignight Stimulaatioliukuvoide on orgasmia voimistava stimulaatioliukuvoide.

19,90 €
SKU
SKU-4719
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Wet Stuff Ignight Stimulaatioliukuvoide on orgasmia voimistava stimulaatioliukuvoide. Voidemainen koostumus. Helppo annostella pumppupullosta. Muihin markkinoilla oleviin stimulaatiovoiteisiin verrattuna reilu pakkauskooko (50g). Unisex.

Pieni määrä silikonia tekee voiteesta pitkäkestoisesti liukkaan ja pehmeän olematta tahmainen tai sotkeva. Sisältää piparminttuöljyä, joka stimiloi luonnollisesti viilentämällä ja tuomalla kihelmöivän kutkuttavia tuntemuksia. Sopii kondomin kanssa käytettäväksi. Voidaan käyttää myös muun liukuvoiteen kanssa.


Tuotetta ei voi käyttää rikkinäiselle iholle. Tuotteen stimuloiva vaikutus voi lisätä genitaalialueiden tautien tartunnan riskiä. Mikäli epäilet että sinulla on, tai on lähiaikoina ollut genitaaliherpes, emme suosittele tuotteen käyttöä. Mikäli ärsytystä ilmaantuu, pese tuote välittömästi pois.

Lisätietoja
Hinta 19,90 €
Tuotemerkki Wet Stuff
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ignight Stimulaatioliukuvoide
Arviosi