Facebook Pixel
KOTELO Lompakko, Koivu

KOTELO Lompakko, Koivu

KOTELO Lompakko, Koivu

RUOKO Designin KOTELO lompakossa yhdistyvät kauniit luonnonmateriaalit: 100 % villahuopa ja koivu.

29,00 €
Vain 0 jäljellä
SKU
SKU-3648
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

RUOKO Designin KOTELO lompakossa yhdistyvät kauniit luonnonmateriaalit: 100 % villahuopa ja koivu. Kotelon muoto on pyöreähkö ja sen materiaalit tuntuvat miellyttävältä kättä vasten. Kannen alla on vetoketju ja magneettineppari. Koivuosassa kevyt valkokuultoinen lakkakäsittely, joka estää puun kellastumisen ja suojaa sitä kolhuilta ja kosteudelta.Suosittelemme kaveriksi käsilaukkuvaloa, joka helpottaa tavaroiden laukusta etsimistä. Tilaa käsivalolaukku täältä.

Mitat: leveys 18 cm, taskun sisätilan korkeus 8 cm, syvyys n. 5 cm.

Tuotteen materiaalit vanhenevat kauniisti ja ne kestävät jonkin verran kosteutta.

Tuotteen suunnittelun inspiraationa on toiminut tuttujen luonnonmateriaalien yhdistely toisiinsa; ne korostavat toistensa parhaita puolia. Kotelon materiaalit tulevat läheltä; puumateriaali visakoivuyksityiskohtiin on kaadettu lähimetsistä Keski-Suomesta ja huopaa saamme Koskenpäältä huopatehtaalta. Suunnittelu ja toteutus Sanna Ruokola / RUOKO Design.

Lisätietoja
Hinta 29,00 €
Tuotemerkki RUOKO Design
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KOTELO Lompakko, Koivu
Arviosi