Facebook Pixel
MABLE Brush Bambuhammasharja, sininen, lasten

MABLE Brush Bambuhammasharja, sininen, lasten

MABLE Brush Bambuhammasharja, sininen, lasten

MABLE Brush Bambuhammasharja on valmistettu ekologisesti kestävällä tavalla kerätystä bambusta.

5,00 €
SKU
SKU-4776

MABLE Brush Bambuhammasharja on valmistettu ekologisesti kestävällä tavalla kerätystä bambusta. Se on luonnostaan antibakteerinen, vedenkestävä sekä täysin biohajoava. Harjan varressa käytetty väri on kasviperäinen, myrkytön sekä kompostoituva. Harjakset on helppo poistaa ja kierrättää käytön jälkeen (katso ohjeet alta).

-100 % biohajoava bambuvarsi

-Soft-kovuus

-Pysyy pystyssä itsestään – et tarvitse hammasharjamukia.

Lisätietoja
Hinta 5,00 €
Tuotemerkki MABLE Brush
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MABLE Brush Bambuhammasharja, sininen, lasten
Arviosi

MABLE:n elinkaari: MABLE bambuhammasharja kestää pitkään hyväkuntoisena ja toimii aivan kuten muutkin hammasharjat – loppu on kiinni omasta harjaustekniikastasi! Hammaslääkärit suosittelevat harjan vaihtoa 3-4 kuukauden välein.

MABLE bambuhammasharjan kierrätys ja hävitys:

Vaihtoehto 1: Napsauta harjaspää irti. Hävitä harjaspää roskien mukana. Heitä bambuvarsi kompostiin.

Vaihtoehto 2: Nypi harjakset irti pihdellä. Heitä bambuvarsi kompostiin. Irtonaiset harjakset voidaan kierrättää paikallisessa kierrätyspisteessä, tai ne voidaan laittaa muiden kaatopaikalle menevien roskien sekaan.

Bambuvarsi: valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti viljellystä bambusta, joka on luonnostaan antibakteerinen, vettä hylkivä ja täysin biohajoava.

Myrkytön maali: olemme tuoneet hammasharjoihin ripauksen tyyliä kasvipohjaisilla, myrkyttömillä maaleilla, jotka ovat täysin biohajoavia.

BPA-vapaat nailonharjakset: harjakset on helppo poistaa ja kierrättää käytön jälkeen (ohjeet alempana)

Pakkaus: pahvipakkaus on kierrätettävä ja työskentelemme kovasti sen eteen, että myös hammasharjaa suojaava kangas tulisi olemaan täysin biohajoava lähitulevaisuudessa.