Facebook Pixel
Eläinystävällinen Lattianpesuaine, Kehäkukka ja Kamomilla

Eläinystävällinen Lattianpesuaine, Kehäkukka ja Kamomilla

Eläinystävällinen Lattianpesuaine, Kehäkukka ja Kamomilla

Purennin hajusteeton lattiainpesuaine sisältää kamomillasta ja kehäkukasta valmistettuja uutteita.

4,92 €
SKU
4751024880166
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Purennin hajusteeton lattiainpesuaine sisältää kamomillasta ja kehäkukasta valmistettuja uutteita. Tehokas koostumus on kehitetty kaikenlaisten lattioiden pesuun ja on turvallinen myös lemmikeille. Luonnonmukaisten kasviuutteiden ansiosta lattiat puhdistuvat tehokkaasti ja turvallisesti ja säilyttävät niiden luonnollisen kiiltävän pinnan. Pyyhkimisestä ei jää lattiaan jälkiä.

Lisätietoja
Hinta 4,92 €
Ekologinen siivous Ei
Tuotemerkki Purenn
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Eläinystävällinen Lattianpesuaine, Kehäkukka ja Kamomilla
Arviosi

Käyttö: Sekoita 2-3 korkillista 10 litraan vettä, luuttua lattia mopilla.

Sisältää: Puhdistettu vesi, anioninen pinta-aktiivinen aine (kasviperäinen) 5–15 %, ioniton pinta-aktiivinen aine (kasviperäinen) ≤ 5 %, sitruunahappo, etanoli (kasviperäinen), natriumkloridi, Calendula officinalis -uute*, Chamomilla recutita -uute*, kaliumsorbaatti (elintarvikelaatuinen säilöntäaine)