Facebook Pixel
Mutjutin, Musta

Mutjutin

Mutjutin

Mutjutin™ on kätevä kalvohierontaväline. Mutjuttimen™ käyttö edistää lihasten liikkuvuutta, vähentää kipua ja parantaa verenkiertoa lihaksiin.

Alkaen 14,90 €
SKU
SKU-3633
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Mutjutin™ on kätevä kalvohierontaväline. Mutjuttimen™ käyttö edistää lihasten liikkuvuutta, vähentää kipua ja parantaa verenkiertoa lihaksiin.

Voit käyttää monipuolista kalvohierontavälinettä lähes kaikkien lihasten hoitoon. Mutjuttimen mukana toimitetaan selkokielinen käyttöohjevihko, joka sisältää ohjeet yleisimpien lihasten ja alueiden hoitoon. Mutjuttimen™ muodot on suunniteltu eri käyttötarkoituksille ja hoidettavalle lihakselle optimaaliseksi.

Mutjutin™ on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Materiaali on kovaa muovia. Voit valita mieluisan värin useasta eri vaihtoehdosta. Kalvohierontaväline kulkee mukanasi esimerkiksi taskussa tai käsilaukussasi. Sen mitat ovat 8cm x 7cm x 0,4cm. Mutjuttimen™ voi pestä käsin, eikä sitä ole syytä laittaa pesukoneeseen.

Mutjutin™ on todella helppokäyttöinen ja opit nopeasti soveltamaan käyttöä juuri sinulle sopivaksi. Eniten Mutjuttimesta™ hyötyvät ihmiset, jotka tekevät työtä käsillään, käyttävät paljon tietokonetta tai harrastavat käsitöitä ja yksipuolista liikuntaa (erinomainen mm. penikkataudin hoitoon). Lihaskalvojen hieronta apuvälineellä on ollut hyötyjensä vuoksi suosittua etenkin kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosien ajan.

Mukana toimitettavan käyttöohjevihkon avulla pääset heti alkuun sen käytössä!

HYÖDYT

Käyttäminen on äärimmäisen helppoa (käyttöohjevihko mukana) katso pikaohjeet tästä
Käyttöohjeet saatavilla ILMAISENA MOBIILISOVELLUKSENA (Android & iOS) Lataa sovellus puhelimeen tai tablettiin täältä
Pystyt hoitamaan pieniäkin lihaksia vaivattomasti itse
Käyttäminen on turvallista
Huomaat vaikutukset nopeasti
Soveltuu koko kehon huoltoon
Kulkee mukanasi taskussa tai käsilaukussa esim. työpaikalle, harrastuksiin, autoon, lentokoneeseen...
Voi kiinnittää nauhaan tai ketjuun
Erinomainen ja hyödyllinen lahja läheisellekin
Käyttöikä sukupolvelta toiselle (hinta vain 14,90 €)"

Lisätietoja
Tuotemerkki Mutjutin
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mutjutin
Arviosi