Facebook Pixel
Secrets Hybridi-liukuvoide

Secrets Hybridi-liukuvoide

Secrets Hybridi-liukuvoide

Wet Stuff Secrets Hybridi-liukuvoide.

27,90 €
SKU
SKU-4717
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Wet Stuff Secrets Hybridi-liukuvoide.

Ainutlaatuinen hybridi-liukuvoide, joka on sekä vesi- että silikonipohjainen. Uniikki voide yhdistää vesipohjaisen ja silikonipohjaisen liukasteen parhaat puolet. Kermainen koostumus: helppo ja siisti annostella pumppupullosta pienikin määrä, joka riittää pitkälle. Voide levittyy ihon pinnalle ohueksi, liukastavaksi kalvoksi, joka kestää pitkään liukkaana ja saa ihon tuntumaan erittäin pehmeältä eikä missään vaiheessa muutu tahmeaksi. Toimii myös hierontavoiteena. 

Voidaan käyttää kondomin kanssa. Toimii myös muiden lateksi- ja nahkatuotteiden kanssa. Erittäin hellävarainen, mutta jos tuotteen käytön yhteydessä ilmenee ihoärsytystä, lopeta käyttö. Peseytyy iholta ja kankailta kuumalla saippuavedellä. 250g.

Lisätietoja
Hinta 27,90 €
Tuotemerkki Wet Stuff
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Secrets Hybridi-liukuvoide
Arviosi