Facebook Pixel
Gold Liukuvoide

Gold Liukuvoide

Gold Liukuvoide

Wet Stuff Gold Liukuvoide on pitkäkestoinen vesipohjainen liukuvoide.

Alkaen 12,90 €
SKU
SKU-4710
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Wet Stuff Gold Liukuvoide on pitkäkestoinen vesipohjainen liukuvoide.

Erinomainen tuote lisäliukkautta kaipaavalle: väritön, hajuton, mauton ja ihoystävällinen intiimiliukaste, joka kestää liukkaana pitkään, mutta ei kuivuessaankaan jää tahmean tai liisterimäisen tuntuiseksi. Pieni määrä riittää, tuotetta voi lisätä tarvittaessa.

Wet Stuff Gold saa aikaan hienoisia lämpenemisen  tuntemuksia kehosi herkille osille ja voi siten lisätä sekä  omaa että kumppanin mielihyvää. Ei sinänsä kuumottava, mutta iholla lämpimän tuntuinen. Toimii erinomaisesti myös miesten välisessä seksissä.


Ei muuta luonnollista pH:ta. Ei sisällä sokereita, parfyymeita, väriaineita tai öljyjä. Mukana ihoa hoitavaa E-vitamiinia. Hellävarainen. Mutta jos käytön yhteydessä kuitenkin ilmenee ihoärsytystä, lopeta käyttö ja pese tuote pois. Erittäin liukasta roiskuessaan esim. lattialle, joten pyyhittävä pois välittömästi.

Lisätietoja
Tuotemerkki Wet Stuff
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Gold Liukuvoide
Arviosi