Facebook Pixel
Strawberry Liukuvoide

Strawberry Liukuvoide

Strawberry Liukuvoide

Wet Stuff Strawberry Liukuvoide on herkullinen liukuvoide maukkaisiin makuuhuoneleikkeihin!

12,90 €
SKU
SKU-4714
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Wet Stuff Strawberry Liukuvoide on herkullinen liukuvoide maukkaisiin makuuhuoneleikkeihin! Wet Stuff Strawberry on kuin suun täydeltä kirpeänmakeita metsämansikoita.

Wet Stuff Strawberry on vesipohjainen liukuvoide ja suussasulavan mansikkaisesta mausta huolimatta turvallinen limakalvoilla. Ei sotkua eikä tahmeaa tunnetta. Eikä ikävää jälkimakua! Siis erinomainen suuseksiin!


Makuliukasteet ovat monesti kuin karkkia - etkä sellaista haluaisi intiimialueillesi, ethän? Wet Stuff - liukasteista myös herkkuversiot ovat vailla väriaineita, tehty olemaan luonnollisen tuntuisia, liukkaita, mutta tarvittaessa helppo pyyhkiä tai pestä pois. Maku on hetken herkullinen, mutta iholle ei jää mansikkaista tahmeaa pintaa, vaan imeytyy luonnollisesti eikä tuoksu voimakkaalle.

Sopii kondomin kanssa. Ei muuta luonnollista pH:ta. Käytettävä 6kk sisällä avauksesta. 100g.

Lisätietoja
Hinta 12,90 €
Tuotemerkki Wet Stuff
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Strawberry Liukuvoide
Arviosi