Facebook Pixel
Slippery Stuff Liukuvoide

Slippery Stuff Liukuvoide

Slippery Stuff Liukuvoide

Wet Stuff Slippery Stuff Liukuvoide on ohuen ohut vesipohjainen liukuvoide.

27,90 €
SKU
SKU-4716
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Wet Stuff Slippery Stuff Liukuvoide on ohuen ohut vesipohjainen liukuvoide.

Eräänlainen 3-in-1 eli monta ominaisuutta yhdessä tuote, sillä se toimii intiimialueilla hoitavana liukasteena ja myös hierontavoiteena, ja jopa intiimi-kosteusvoiteena.

Hieman öjymäisestä, ohuesta koostumuksestaan huolimatta täysin vesipohjainen, joten voi käyttää vaikkapa hierontakoneiden tai hieromasauvojen kanssa. Kosteuttaa limakalvoja kevyesti: kun kaipaat pientä ”lisäkäynnistystä” seksiin. Slippery Stuff sopii myös intiimialueiden kosteusvoiteeksi ohuen, kevyen koostumuksen ansiosta. Helppo ja siisti annostella reilun kokoisesta pumppupullosta!

Sopii kondomin kanssa. Ei maistu. Ei sisällä sokereita, parfyymejä, väriaineita eikä öljyjä. Luonnollinen pH sopii herkillekin limakalvoille. Erittäin vähän allergisoiva. Mutta aina jos ihoärsytystä ilmenee käytön yhteydessä, lopeta käyttö ja pese tuote pois. 270g.

Lisätietoja
Hinta 27,90 €
Tuotemerkki Wet Stuff
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Slippery Stuff Liukuvoide
Arviosi