Facebook Pixel
Kikhernefusilli & Nokkonen 200g

Kikhernefusilli & Nokkonen 200g

Kikhernefusilli & Nokkonen 200g

Tervens kikhernefusilli & nokkonen on kikhernepasta, eli vehnän sijaan on käytetty kikhernejauhoa ja pasta on rikastettu huipputerveellisellä kotimaisella nokkosjauheella.

3,50 €
SKU
SKU-5292
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Tervens kikhernefusilli & nokkonen on kikhernepasta, eli vehnän sijaan on käytetty kikhernejauhoa ja pasta on rikastettu huipputerveellisellä kotimaisella nokkosjauheella. Kikhernepasta on huomattavasti terveellisempää verrattuna perinteiseen vehnäpastaan: kikhernepasta on erittäin ravinteikas, luontaisesti gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto. Kuituja on runsaasti enemmän, kuin vaikkapa ruisleivässä. Tämän ja korkean proteiinipitoisuutensa ansiosta kikhernepasta pitää nälkää loitolla paremmin. Pasta sisältää myös perinteistä vähemmän hiilihydraatteja, eli tämä ei turvota! Makaroni sopii erityisen hyvin laatikoihin, kastikkeiden kanssa erilaisiin muhennoksiin ja sitä voi käyttää ihan samoihin ruokiin, kuin perinteistäkin pastaa. Kikhernepasta keittyy nopeammin, kuin vehnäpasta.

Tervens tuotteet valmistetaan Suomessa, Lempäälässä, ja niillä on Suomenlippu standardi.


Ravintoarvot/100g:


energia 1319 kJ (311 kcal),
proteiini 21,7 g,
hiilihydraatit 50,0 g (josta sokereita 4,2 g),
rasva 2,7 g (josta tyydyttynyttä 0,0 g),
ravintokuitu 11,5 g,
suola 0,000 g.

Lisätietoja
Hinta 3,50 €
Tuotemerkki Tervens
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kikhernefusilli & Nokkonen 200g
Arviosi

Ainesosat: Kikhernejauho, vesi ja nokkosjauhe (1,5%).