Facebook Pixel
Feel Good Päkiätyyny

Feel Good Päkiätyyny

Feel Good Päkiätyyny

Pedag Feel Good Päkiätyyny on päkiän alle kenkään asetettava geelituki, joka tukee jalkaa poikittaisholvin kohdalta (metatarsaalialue).

12,95 €
SKU
SKU-5429
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Pedag Feel Good Päkiätyyny on päkiän alle kenkään asetettava geelituki, joka tukee jalkaa poikittaisholvin kohdalta (metatarsaalialue). Poikittaisholvin laskeuma tai lättäjalka voivat aiheuttaa kipua päkiän kohdalla kävellessäsi pitkiä matkoja tai korkokengillä. Geelituki helpottaa tätä jalan luiden virheasennosta johtuvaa kipua.

Feel Good mahtuu muotoilunsa ansiosta kapeisiinkiin kenkiin ja on huomaamaton avonaisissa kengissä. Voit vaikka juhlia koko yön ilman polttavaa tunnetta päkiöissä. 

Voidaan siirtää kengästä toiseen, näppärän tarrakiinnityksen ansiosta. Jos liimapinta heikkenee voit pestä tuotteen haalealla vedellä ja antaa kuivua rauhassa. Tämän jälkeen se tarttuu kiinni uudelleen. 

Lisätietoja
Hinta 12,95 €
Tuotemerkki Pedag
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Feel Good Päkiätyyny
Arviosi