Facebook Pixel
Piikkipaketti

Piikkipaketti

Piikkipaketti

IN Wellness piikkimatto ja piikkivyö ovat omiaan omiaan laukaisemaan jännitystä, rentouttamaan ja auttamaan selkäongelmiin.

50,95 €
SKU
SKU-5391

IN Wellness piikkimatto ja piikkivyö ovat omiaan omiaan laukaisemaan jännitystä, rentouttamaan ja auttamaan selkäongelmiin.

 Piikkimaton päälle käydään makaamaan, jolloin sen hyvinvointia parantavat vaikutukset voivat alkaa. Se parantaa muunmuassa ruoansulatusvaivoja, poistaa haitallisia kuona-aineita kehosta, parantaa aineenvaihduntaa, tehostaa verenkiertoa ja kehon hapenottokykyä, sekä lievittää stressioireita, univaikeuksia ja depressiota. Piikkimatto tervehdyttävä vaikutus perustuu akupainantaan ja se nostaa yleistä energiatasoa, sekä auttaa jaksamaan paremmin. 

IN Wellness Piikkimatossa on 230 ABS muovikukkaa ja jokaisessa muovikukassa 27 piikkiä. Näin yhdessä matossa on yhteensä 6210 piikkiä.

Koko: 68 cm x 42 cm.
Materiaali: 100 % puuvilla, (AZO free certificate). Pehmuste: vaahtomuovia. Käsinpesu tarvittaessa.

 Piikkivyö solmitaan vyötärön ympärille ja sen piikit lievittävät alaselkävaivoja, lisäävät verenkiertoa, laukaisevat lihasjännityksiä ja rentouttavat. Piikkivyötä voi käyttää istuen, seisten sekä makuulla. Kokonsa vuoksi näppärä kuljettaa mukana, Sopii erinomaisesti esimerkiksi seisomatyötä tekeville, joiden selkä rasittuu ja väsyy seistessä. Käytä piikkivyötä 15 – 30 minuuttia kerrallaan tai niin kauan kuin se tuntuu mukavalle.


IN Wellness Piikkivyössä on 56 ABS muovikukkaa ja jokaisessa muovikukassa on 34 piikkiä. Vyössä on yhteensä 1904 piikkiä.

Koko: 128 x 21 cm
Materiaali: 100% puuvilla. Pehmuste: vaahtomuovia. Käsinpesu tarvittessa.

Lisätietoja
Hinta 50,95 €
Tuotemerkki IN Wellness
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Piikkipaketti
Arviosi