Facebook Pixel
Rentouttava Hierontapaketti

Rentouttava Hierontapaketti

Rentouttava Hierontapaketti

Infinita Hierontapaketti sisältää IN Wellness päänhierontavälineen, IN Wellness Minihierojan, hierontahyrrän, kasvohierontahyrrän, sekä jalkakylpysuolan ja Himalajan suolatyynyn.

50,44 €
SKU
SKU-5410

Infinita Hierontapaketti sisältää IN Wellness päänhierontavälineen, IN Wellness Minihierojan, hierontahyrrän, kasvohierontahyrrän, sekä jalkakylpysuolan ja Himalajan suolatyynyn.

Hieronta rentouttaa, rauhoittaa ja laukaisee jännitystiloja sekä aktivoi positiivisia energioita kehossamme, ja vapauttaa sen omia endorfiineja. Se voi myös lievittää päänsärkyä, helpottaa masennusta ja päänahan stimulointi voi edistää hiusten kasvua.

 • Liu'uta Infinita päänhierontavälinettä pitkin päänahkaa kevyesti ylös alas kiertävin liikkein. Laitetta voidaan käyttää myös polviin, olkapäihin, nilkkoihin ja kyynärpäihin. Kätevän kuljettaa mukana! 
  koko: 25 cm, Ø 10,5 cm
  Materiaali: Ruostumatontaterästä ja alumiinia.

 • IN Wellness Mini Hieroja rentouttaa kipeitä lihaksia, aktivoi verenkiertoa ja lievittä stressiä. Hieroja on loistava rentouttaja arjen keskelle.

 • Hierontahyrrä on helppo apuväline käsivarsien, reisien ja säärien hierontaan.. Se rentouttaa lihaksia, vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja näin auttaa vähentämään selluliittia. 
  • Kasvohierontahyrrä rentouttaa lihaksia ja elvyttää verenkiertoa. 

  • Rentouttava Himalajan jalkakylpysuola. Kristallisuola jalkakylpy on erittäin puhdistavaa, ja se desinfioi, säätelee ihon kosteustasapainoa sekä ravitsee ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Sisältää: n. 150 g. Puhtainta Himalajan kristallisuolaa. Kauniissa puuvilla pussissa, juuttinaru rusetti. Pakattu Suomessa.

  • Himalajan kristallisuola suolatyyny hemmotteluun ja hoitoon. Sisältää puhtainta Himalajan kristallisuolaa.

   Koko: 12 x 27 cm  Päällinen: 100 % puuvillaa. Valmistettu: SuomessaValmistaja: INFINITA OY

  Lisätietoja
  Hinta 50,44 €
  Tuotemerkki Infinita
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:Rentouttava Hierontapaketti
  Arviosi

  Hierontahyrrän käyttöohje: Aseta käsivarsi tai jalka rullien väliin. Rullaa edestakaisin liikkein, niin kauan kuin se tuntuu mukavalta. Hierontahyrrän varressa on ”vetoketju”, josta voidaan säätää leveyttä, tarvittaessa.

  Kasvohierontahyrrän käyttöohje: Y:n muotoinen hieroja painetaan kasvoja vasten, jolloin 
  Rentouttaa kasvojen lihaksia ja elvyttää verenkiertoa. Y:n muotoinen hieroja painetaan kasvoja vasten, jolloin hyrrät avautuvat kasvojen molemmin puolin. Jatka rullausta niin kauan, kun se tuntuu mukavalta. 

  Rentouttavan Himalajan jalkakylpysuolan Käyttöohje: Sekoita 2 rkl kristallisuolaa lämpimään veteen ja nauti jalkaylvystä noin 15–20min.

  Himalajan kristallisuola suolatyynyn käyttöohje: Voit käyttää lämmintä suolatyynyä kipeytyneille lihaksille, välikorvan tulehdukseen, munuaiskipuihin, maksa-ja sappivaioihin, rappeutumisesta johtuvaan nivelkipuun, selkäkipuun tai hengitystieinfektioiden hoiton. 

  Lämmitä lyhyesti 50 – 60 asteisessa uunissa. (Ei mikroaaltouunissa) Laita kipeytyneelle alueelle 20 minuutiksi.
  Kylmää suolatyynyä voit käyttää kihtiin tai niveltulehduksen, lihaksen venähdyksen, ruhjevammojen, nivelen nyrjädyksen tai nivelsiteen venähdyksen hoitoon. Jäähdytä suolatyynyä pakkasessa noin puolentunnin ajan.