Facebook Pixel
Magneettiripset Ellie

Magneettiripset Ellie

Magneettiripset Ellie

35,00 €
SKU
0391
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Magneettiripset. Unohda liiman kanssa leikkiminen ja kertakäyttöiset irtoripset - vaihda magneettiripsiin! Ellie on lähes tuuhea ja melko näyttävä malli. Ripset ovat synteettiset ja täysin vegaaniset. Magneetit ovat kahdessa eri kohdassa ja ne eivät sisällä nikkeliä. Laittoa helpottaa ripsinauhan pituus, joka on 2/3 normaalista ripsestä.

Voit hyödyntää pinsettejä halutessasi kiinnitykseen. Muista, että ripsien kiinnittäminen voi vaatia muutaman harjoituskerran - lupaamme, että homma alkaa pelittämään harjoituksen myötä!

Käyttö:

1. Taivuttele ripsinauhaa hieman, jotta muoto on sopiva
2.Aseta ylempi ripsinauha (tunnistat sen siitä, että magneetti on alapuolella) ripsien yläpuolella aivan ripsityveen, niin lähelle tyveä kuin mahdollista.
3.Seuraavaksi ota alaosaan laitettava ripsinauha, jonka magneetit ovat ripsien yläpuolella ja vie se ripsien alle ripsityveen mahdollisimman kiinni niin, että omat ripsesi jäävät magneettiripsien väliin. Huomaat, että magneetit napsahtavat toisiinsa kiinni.

Käyttöohjeet videomuodossa:

Lisätietoja
Hinta 35,00 €
Tuotemerkki Lash FX Magnetise
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Magneettiripset Ellie
Arviosi