Facebook Pixel
Midnight Blue Youth Activating Drop Seerumi

Midnight Blue Youth Activating Drop Seerumi

Midnight Blue Youth Activating Drop Seerumi

Tehokas anti-age seerumi kaikille ihotyypeille!

35,90 €
Vain 0 jäljellä
SKU
SKU-1863
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Tehokas anti-age seerumi kaikille ihotyypeille! Ihanan kevyt, ihoa uudistava sininen yöseerumi, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoasi tehokkaasti.

Tärkeimmät anti-age raaka-aineet tuotteessa ovat EGF ja bFGF. Nämä ovat luonnollisia raaka-aineita, jotka esiintyvät kehossamme luonnollisesti. Nämä ovaat tärkeitä raaka-aineita ihon pitämisessä kiinteänä, joustavana ja pehmeänä. Noin 25 ikävuoden jälkeen tuotanto vähenee jopa 50%, samalla kun ihosi kollageenin tuotanto puolittuu. Tämän takia ihon kiinteys vähentyy ja juonteet tulevat näkyviin. Klairsin seerumi auttaa ongelmassa tehokkaasti tuoden tärkeitä raaka-aineita ihollesi. 

Vesimäinen seerumi on erittäin nopeasti imeytyvä. Suositellaan käytettäväksi yöaikaan yövoiteiden alla.

Ainekset: sh-Oligopeptide-1, sh-Polypeptide-1, Butylene Glycol, Vaccinium Angustifolium Blueberry) Fruit Extract, Sorbitan Sesquioleate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Guaiazulene, Ethylhexylglycerin, Adenosine

Lisätietoja
Hinta 35,90 €
Tuotemerkki Klairs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Midnight Blue Youth Activating Drop Seerumi
Arviosi