Facebook Pixel
Pyykkietikka Original

Pyykkietikka Original

Pyykkietikka Original

14,90 €
SKU
SKU-3177
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Hajusteeton pyykkietikka pyykin huuhteluun, tekstiilien raikastamiseen ja kodin puhdistukseen.

Naturette Original on hajusteeton luomuraaka-ainesosista valmistettu pyykkietikka. Se sopii esimerkiksi allergisille ihmisille, ketkä eivät siedä eteeristen öljyjen tuoksuja. Original versiossa on hieman enemmän Aloe Veraa kuin muissa, joten se sopii myös herkkä- ja kuivaihoisten käyttöön erinomaisesti.

Koko: 500ml
Materiaali: kierrätettävä muovipullo ja etiketti
Sisältö: luomu väkiviinaetikka 5 – <10%, luomu aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), C-vitamiini (aloen säilöntäaine), luomu sitruunahappo (aloen säilöntäaine), vesi.
Riittoisuus: Riittää noin 20-60 koneelliseen pyykkiä. Ravistettava ennen käyttöä.
Varoitus: Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi.
Varastointi: kuivassa ja viileässä.
Tuotenro Na1000

Aloe Vera, jota käytämme, on mahdollisimman luonnonmukaisesti viljelty ja kerätty. Aloe Vera koostuu käsin poimitun ja kypsänä kerätyn aloen hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Stabiloidun aloen sisägeelin osuus on jopa 99,7 %. Aloen säilöntäaineena on käytetty vain luonnollista C-vitamiinia ja luomu sitruunahappoa. Aloe vera huuhteluaineessa tekee pyykistä miellyttävän ja pehmeän tuntuista, sekä jättää tekstiiliin
ihoa hoitavan vaikutuksen. Se helpottaa myös silitystä. Aloe Veraa on käytetty lääkeaineena jo 1500 eKr ja sillä hoidetaan muun muassa palovammoja, ihon ärsytystä, kuten kuivaa ja kutisevaa ihoa. Kosmetiikassa aloe vera on yleisesti käytetty ja rakastettu raaka-aine. Voit siis kuvitella mitä se tekee pyykillesi ja miltä se tuntuu!

Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 5% luonnonsuojeluliitolle.

Naturetten pyykkietikka on täysin luonnollinen ja biohajoava huuhteluaine. Tuote ei kuormita ympäristöä ja on turvallinen käyttää myös kaikenikäisten lasten vaatteisiin. Käytämme pyykkietikoissamme vain luomulaatuista väkiviinaetikkaa, luomulaatuista aloe veraa ja 100% eteerisiä öljyjä, joista suurin osa on luomutuotantoa. Tuote on lisäksi pakattu kierrätettävään muovipulloon ja myös etiketti on kierrätyskelpoinen. Pyykkietikasta on saatavilla käyttöturvallisuustiedote ja kaikki ilmoitettavat raaka-aineet on lueteltu raaka-ainelistassa.
Pyykkietikkaa voidaan käyttää kaikkien sellaisten tekstiilien huuhtelussa, mitkä sietävät huuhteluaineen käyttöä. Tuote soveltuu myös kestovaippojen pesuun (kestovaippojen pesuohjeessa lukee usein, että ei suositella huuhteluaineen käyttöä.) Tuotetta voidaan käyttää myös tekstiilien raikastamiseen, silittämiseen, kuivausrumpuun ja siivoukseen.

Miksi valita Naturetten pyykkietikka eikä tavallista huuhteluainetta?
– turvallisempi käyttää, koska tuote on ekologinen ja myrkytön
– Naturette ei hyväksy eläinkokeita missään muodossa
– tuote on vegaaninen
– ostamalla tuotteen tuet samalla luonnonsuojelua, koska Naturette lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta luonnonsuojeluliitolle.
– Naturette käyttää luomulaatuisia raaka-ainesosia
– pakkaus ja etiketti kierrätyskelponen
– aloe vera jättää tuotteisiin ihoa hoitavan vaikutuksen ja pehmentää entisestään tekstiilin tuntumaa, sekä helpottaa silitystä
– jokainen raaka-aine on lueteltu pakkauksessa ja on turvallinen
– desinfioi ja puhdistaa samalla pesukoneen
– poistaa hikitahrat, kellastumat ja hankalasti lähtevät hajut
– poistaa pesuainejäämät ja kalkkisaostumat
– ei heikennä tekstiilin imukykyä
– vähentää tekstiilin nukkaantumista ja sähköisyyttä
– eläintaloudessa korvaamaton – vähentää karvojen tarttumista tekstiileihin
– kirkastaa tekstiilien värit ja parantaa vaatteen värinpitokykyä
– tekstiilit ovat pehmeämpiä ja raikkaampia
– sopii allergisille (erityisesti hajusteeton versio = Original)
– luotettava kotimainen valmistaja (Luovastore Oy)

Käyttöohjeet, riittoisuus ja varoitukset:
Käyttö huuhteluaineena: Mittaa 1-3 rkl pyykinpesukoneen huuhteluaineelle tarkoitettuun
lokeroon. Käytä vain huuhteluaineen sietäville tekstiileille.
Käyttö tekstiilien raikastamiseen: Mittaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä. Suihkuta tekstiilille.
Käyttö kuivausrummussa: Laimennetaan suihkepulloon noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan kosteisiin tekstiileihin kuivausrummussa.
Käyttö silityksessä: Suihkepulloon laimennetaan noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan silitettävälle tekstiilille ennen silittämistä.
Käyttö siivouksessa: Pyykkietikkaa voidaan käyttää monipuolisesti siivouksessa. Se ei jätä tahroja,
desinfioi, kirkastaa ja poistaa hajut. Laimenna pyykkietikkaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkuta puhdistettavalle pinnalle. Lopuksi pyyhi rievulla. Voidaan käyttää myös koville pinnoille, kuten kylpyhuoneen kaakeleille ja pesualtaille, sekä peilipinnoille.
Vinkki! Kokeile pestä myös lattiat tällä.
Riittoisuus: Riittää noin 20-60 koneelliseen pyykkiä. Ravistettava ennen käyttöä.Varoitukset: Vältä aineen joutumista silmiin. Säilytä lasten ulottumattomissa. Ei nautittavaksi.

Lisätietoja
Hinta 14,90 €
Ekologinen siivous Ei
Tuotemerkki Naturette
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pyykkietikka Original
Arviosi