Facebook Pixel
Shadow Blender Brush Sivellin

Shadow Blender Brush Sivellin

Shadow Blender Brush Sivellin

Shadow Blender -häivytyssivellin takaa siistin lopputuloksen niin irto- kuin puristepuutereissakin.

24,00 €
SKU
SKU-4876
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Shadow Blender -häivytyssivellin takaa siistin lopputuloksen niin irto- kuin puristepuutereissakin. Pehmeät kuidut ja muotoiltu pää ovat täydellisiä luomivärin häivytykseen, silmämeikin muotoiluun tai varjostamiseen.
100 % vegaani ja eläinkokeeton. Käsintehdyt meikkisiveltimet on suunniteltu tekemään meikin lisäämisestä helppoa ja vaivatonta. Kaikki Hyntin siveltimet on valmistettu japanilaisista synteettisistä Taklon-kuiduista ja niiden varret ovat puuta ja nikkelöidyistä messinkiholkeista.
INCI: Japanilainen Taklon-kuitu, puuvarsi ja nikkelöity messinkiholkki
Käyttö:

Luomivärin lisääminen tällä siveltimellä tuo hienovaraisemman lopputuloksen, joka näyttää ammattilaisen tekemältä. Ei saa aikaan selkeitä rajoja. Käytä sivellintä häivytykseen, silmämeikin varjostuksiin ja kulmaluun alla.

Upean Smokey Eye -lookin avain on riittävä häivytys. Käytä Shadow Blender -sivellintä sulattaaksesi varjostusten rajat.
Hoito:

Säilytä siveltimen laatu ja pitkäikäisyys ja pidä bakteerit loitolla seuraavien ohjeiden avulla:

Huuhtele siveltimen harjasosa päivittäin kädenlämpöisellä vedellä. Kuivaa puhtaalla liinalla.

Syväpuhdista sivellin kerran viikossa. Lisää kulhoon kädenlämpöistä vettä ja tippa hellävaraista, mieluiten luonnonmukaista shampoota. Kasta ja pyörittele sivellintä vedessä niin kauan, että siinä ei näy enää meikkijäämiä. Huuhtele kädenlämpöisellä vedellä. Kuivaa varovasti puhtaalla liinalla ja jätä sivellin kuivumaan vaakatasossa, jottei sen liimaus petä.

Lisätietoja
Hinta 24,00 €
Tuotemerkki Hynt Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Shadow Blender Brush Sivellin
Arviosi