Facebook Pixel
Smudger Brush Sivellin

Smudger Brush Sivellin

Smudger Brush Sivellin

Smudger Brush Häivytyssivellin on ihanteellinen meikin tarkkaan levitykseen ja luomivärin ja silmänrajaustuotteen häivyttämiseen pienillä alueilla.

19,00 €
SKU
SKU-4877
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Smudger Brush Häivytyssivellin on ihanteellinen meikin tarkkaan levitykseen ja luomivärin ja silmänrajaustuotteen häivyttämiseen pienillä alueilla. Pehmeät kuidut on kerätty kynänmalliseksi kärjeksi, joka on täydellinen silmänympärysalueella ja ripsirajassa. Kätevä smokey eye -meikin viimeistelyyn – pehmentää silmänrajauksen sekoittumaan luomiväreihin.
100 % vegaanien hyväksymä ja eläinkokeeton. Tarkoin suunniteltu linja käsintehtyjä meikkisiveltimiä on suunniteltu tekemään puuterimaisten meikkituotteiden levittämisestä helppoa ja vaivatonta. Jokainen Hynt-sivellin on valmistettu upeista, synteettisistä japanilaisista taklon-kuiduista, jotka on kiinnitetty käsin muotoiltuihin, kestäviin puukahvoihin ja nikkelöityihin metalliholkkeihin. Air Blender Brushin lyhyempikahvainen versio sisältyy LUMIERE Radiance Boosting Powder Korostuspuuteri -pakkaukseen.
INCI: Synteettiset, japanilaiset taklon-kuidut, kestävä puinen kahva ja nikkelöidyt metalliholkit.
Käyttö: Käytä kompaktia siveltimen kärkeä lisätäksesi luomiväriä luomivakoon tai silmänrajauksen ympärillä. Täydellinen myös silmänrajauksen pehmittämiseen ja paksumman, dramaattisemman silmänrajauksen luomiseen.
Hoito-ohjeet:

Säilytä siveltimen laatu ja pitkäikäisyys ja pidä ne vapaana bakteereista seuraavien puhdistusohjeiden avulla:

Päivittäinen ylläpito: pese harjasosa kädenlämpöisellä vedellä saadaksesi vähintään käytetyn tuotteen pois harjaksista jokaisen käyttökerran jälkeen. Kuivaa hellävaraisesti puhtaalla liinalla.

Syväpuhdista sivellin vähintään kerran viikossa. Täytä pieni kulho kädenlämpöisellä vedellä ja lisää joukkoon tippa hellävaraista, mielellään luonnonmukaista, shampoota. Kasta ja pyörittele harjaksia kulhossa siihen asti, että harjasosan kärjet näyttävät puhtailta. Huuhtele huolellisesti kädenlämpöisellä vedellä. Pyyhi harjakset hellävaraisesti kuivaan liinaan ja aseta sivellin kuivumaan kyljelleen tai mikäli mahdollista, roikkumaan harjasosat alaspäin, jotta holkkien liimaus pysyy aloillaan.

Lisätietoja
Hinta 19,00 €
Tuotemerkki Hynt Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Smudger Brush Sivellin
Arviosi