Facebook Pixel
Stella Loose Powder Eye Shadow Luomiväri

Stella Loose Powder Eye Shadow Luomiväri

Stella Loose Powder Eye Shadow Luomiväri

STELLA Loose Powder Eye Shadows Irtoluomivärit on kehitetty luomukasviuutteista, jotka sisältävät luonnostaan runsaasti antioksidantteja ja korostavat silmiä näyttämättä liian mattaisilta, liian tylsiltä tai liian kiiltäviltä.

Alkaen 19,00 €
SKU
SKU-4822
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

STELLA Loose Powder Eye Shadows Irtoluomivärit on kehitetty luomukasviuutteista, jotka sisältävät luonnostaan runsaasti antioksidantteja ja korostavat silmiä näyttämättä liian mattaisilta, liian tylsiltä tai liian kiiltäviltä. Laaja valikoima korkeapigmenttisiä sävyjä maanläheisistä, hienostuneista sävyistä aina runsaisiin jalokiven sävyihin ja leikkisiin, keijukaismaisiin puuterisiin sävyihin.

Täydellinen luomiväri sellaisenaan tai silmänympärysalueen korostamiseen ja varjostamiseen. Ultrapehmeää puuteria voidaan käyttää sellaisenaan, jolloin meikki on luonnollinen ja neutraali tai kerrostaa dramaattisemman ilmeen luomiseksi ilman riskiä liian laitetusta ilmeestä.

Luonnolliset ainesosat, vegaani, luomupohjainen, PETA:n hyväksymä, gluteeniton ja ei-komedogeeninen. Ei sisällä myrkkyjä, petrokemikaaleja, parabeeneja, nanopartikkeleita, vismuttioksikloridia, talkkia, silikoneja, mineraaliöljyjä, geenimuunneltuja ainesosia, keinotekoisia väriaineita, karmiinia eikä ftalaatteja.
INCI: MICA, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT. +/-: CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.
Käyttö: Lisää kuivalla siveltimellä luodakseksi imartelevan kevyen sävyn iholle. Käytä kosteaa sivellintä kiiltävämpää ja intensiivistä tyyliä varten.

Lisätietoja
Tuotemerkki Hynt Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stella Loose Powder Eye Shadow Luomiväri
Arviosi