Facebook Pixel
Stem Cellular™ Anti-Wrinkle Solutions Kit

Stem Cellular™ Anti-Wrinkle Solutions Kit

Stem Cellular™ Anti-Wrinkle Solutions Kit

Stem Cellular Anti-Wrinkle Booster Seerumi lisää solujen uusiutumista, kosteuttaa, kiinteyttää ja hoitaa ryppyjä.

66,00 €
SKU
834893004940
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Stem Cellular Anti-Wrinkle Booster Seerumi lisää solujen uusiutumista, kosteuttaa, kiinteyttää ja hoitaa ryppyjä. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti hyaluronihapon avulla. Ainutlaatuinen sekoitus hedelmien kantasoluja, C-vitamiinia ja viinirypälesiemenöljyä lisäävät solujen uudistumista ja ihon kiinteyttävät ihoa.

Stem Cellular Anti-Wrinkle Eye Treatment Silmänympärysvoide uudistaa ihon toimintoja ja lisää solujen uusiutumista. Hoitaa juonteita sekä tummuutta ja turvotusta. Kosteuttaa ihoa luomuöljyjen avulla. Pumppupullo, jossa kätevä aplikaattori.

Stem Cellular Anti-Wrinkle Moisturizer Kosteusvoide uudistaa ihon toimintoja, lisää solujen uusiutumista, kiinteyttää tehokkaasti ihoa ja vähentää juonteita sekä ryppyjä. Ihoa hoitavat ja kosteuttavat luomusertifioidut shea-, jojoba- ja auringonkukkaöljy.

Ihotyyppi: Normaali, kuiva, aikuinen, ikääntyvä

Lisätietoja
Hinta 66,00 €
Ihotyypit Kuiva iho, Rasvoittuva iho, Sekaiho, Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki Juice Beauty
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stem Cellular™ Anti-Wrinkle Solutions Kit
Arviosi