Facebook Pixel
tripeptide cream  /age-defense moisturizer

tripeptide cream /age-defense moisturizer

tripeptide cream /age-defense moisturizer

Kiinteyttävä, kosteuttava ja saasteilta suojaava kasvovoide aamuin illoin käytettäväksi kaikille ihotyypeille.

72,00 €
SKU
SKU-2645
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Kiinteyttävä, kosteuttava ja saasteilta suojaava kasvovoide aamuin illoin käytettäväksi kaikille ihotyypeille. Biomimeettinen peptidi, tripeptidi-5, jäljittelee ihossa luontaisesti olevan proteiinin toimintaa, joka stimuloi uuden kollageenin valmistumista. Kollageenilla on ihoa kiinteyttävä ja ryppyjä korjaava vaikutus.
Voikukkauute antaa suojaa saasteilta, jotka saavat aikaan tulehduksellisten välittäjäaineiden vapautumista ihossa. Se suojaa myös myrkkyjen hapettavalta vaikutukselta.
Longevity Complex™ -aktiiviaineyhdistelmä toimii stressiä ja ikääntymistä kiihdyttäviä tekijöitä vastaan.
Tuotteen viilentävä, balsaminkaltainen koostumus alentaa tutkitusti inflammaatiosta aiheutuvaa ihon lämpötilan nousua. Tuotteessa on mieltä tasapainottava ja elvyttävä vaikutus 100 % luonnollisen tuoksun ansiosta (katajan, kopaivan, ruusupuun ja setripuun eteeriset öljyt).
Suositellaan iholle, jossa on ryppyjä, ikääntymisen, stressin ja väsymyksen merkkejä.
96.0 % ainesosista luonnollista alkuperää.

 

Lisätietoja
Hinta 72,00 €
Ihotyypit Kaikki ihotyypit
Tuotemerkki /skin regimen/
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:tripeptide cream /age-defense moisturizer
Arviosi

1. Levitä tuotetta puhdistetuille kasvoille ja kaulalle microalgae essence -hoitonesteen ja valitun boosterin levityksen jälkeen aamuin illoin.
2. Hiero kasvoja rentouttavin liikkein kasvojen keskiosista ulospäin suuntautuvin vedoin.

Vinkki:
Kun haluat lisätä tuotteen mieltä tasapainottavaa ja elvyttävää vaikutusta sekä lievittää ikääntymisen, stressin ja väsymyksen merkkejä kasvoilla, hiero tripeptide cream kasvoille käyttäen erityisiä /mindful massage ritual -tekniikoita.