Usein kysytyt kysymykset

Ask Us Question

Usein kysytyt kysymykset

Voit! Stoorlassa voit maksaa OP-laskulla sekä Collectorin laskulla. Lasku tulee sinulle Postitse kirjeenä.

22. helmikuuta 2019

On. Maksumme kulkevat Osuuspankin Checkout Finlandin kautta sekä PayPalin kautta, jotka ovat luotettavia ja turvallisia maksupalvelun tarjoajia.

22. helmikuuta 2019

Stoorla on kauppapaikka, eli keräämme Stoorlan katon alle lukuisia kauppiaita. Osa tuotteista sijaitsee Stoorlan omalla varastolla ja osa kauppiaista lähettää tuotteet omilta varastoiltaan. Tämän takia tilauksesi saattaa tulla muutamassa osassa, eli ei huolta – loppuosa tilauksestasi on matkalta!

22. helmikuuta 2019

Stoorla on kauppapaikka, eli keräämme Stoorlan katon alle lukuisia kauppiaita. Osa tuotteista sijaitsee Stoorlan omalla varastolla ja osa kauppiaista lähettää tuotteet omilta varastoiltaan. Jos tilauksesi tai osa siitä lähtee kauppiaan omalta varastolta, lähettäjänä saattaa näkyä kauppias.

22. helmikuuta 2019

Kysy meiltä rohkeasti – vastaus vaihtelee tuotekohtaisesti!

22. helmikuuta 2019

Stoorla on täysin kotimainen palvelu ja iloinen, intohimoinen tiimimme tekee töitä parhaan mahdollisen shoppailukokemuksen kehittämiseksi joka päivä.

22. helmikuuta 2019

Kysy rohkeasti – valikoimamme kasvaa viikottain ja haluamme tehdä valikoimastamme parhaan mahdollisen ja jos sinulla on joku idea tuotteesta tai tuotemerkistä, jota toivoisit löytäväsi Stoorlasta, kerro meille! Lupaamme ottaa asian työlistalle.

22. helmikuuta 2019

Käsittelemme tilaukset arkisin vuorokauden sisään niiden tekemisestä. Parhaimmillaan tilauksesi on perillä jo seuraavana päivänä – suosittelemme tekemään tilauksen vähintään kolme päivää ennen, kun tarvitset sitä. Paketit liikkuvat Postin ja Matkahuollon kautta ja saat seurantakoodin tilaukseesi.

22. helmikuuta 2019

Toimitus

Usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen tuotteen toimitukseen.

Tilisi

Usein kysytyt kysymykset liittyen tiliisi.

Kauppiaat

Usein kysytyt kysymyksen liittyen kauppapaikkaan.