Facebook Pixel
Wispies Black

Wispies Black

Wispies Black

7,60 €
SKU
SKU-1153
  Stoorla toimittaa pääkaupunkiseudulla (mantereella) arkisin pikana tuotteet, jotka sijaitsevat Pikavarastollamme. Saat tuotteet valitsemallasi tavalla joko 1-3 tunnissa tai saman päivän aikana. Toimitamme tuotteet antamaasi osoitteeseen, oli se sitten kotona tai vaikka toimistolla! Kuljettajamme soittaa sinulle sopiakseen tarkemman ajan toimitukselle.

Pitkät irtoripset luonnolliseen tai näyttävään silmämeikkiin.

Nämä Ardellin ripset toimivat hyvin kaikenlaisissa silmämeikeissä; ne ovat samaan aikaan sekä luonnolliset, että näyttävät. Ripset menevät hieman ristiin, joten ne näyttävät tuuheilta, mutta kepeiltä samaan aikaan. Wispies-malli on tasapitkä, eli se ei varsinaisesti pitene ulkonurkkaa kohti, vaan jäljittelee luonnollista ripsirivi'.

Voidaan käyttää uudelleen. 

Vinkki: Kiinnitä ripset Duon liimalla. Näin ripset pysyvät silmissä koko päivän. Irrota ripset vetämällä kevyesti ulkonurkasta. Puhdista ripset säännöllisesti liottamalla niitä haaleassa vedessä, jonne on liotettu hieman esimerkiksi beautyblenderin sivellinsaippuaa tai muuta siveltimen puhdistusainetta noin 10 minuutin ajan. Huuhtele ripset ja nypi liima irti hellävaraisesti sormin tai pinsetein. Kuivata ripset ja taivuta ne takaisin muotoonsa. 

Lisätietoja
Hinta 7,60 €
Tuotemerkki Ardell
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wispies Black
Arviosi